Bemutatkozunk

Kedves látogatóink!

Kis csapatunk olyan - jellemzően tömör fából készült - termékeket kínál Önöknek, amelyeket Mi tervezünk és Mi is gyártunk.

Sokéves asztalosipari szolgáltatásunk során - elsősorban az elégedett ügyfeleink pozitív visszajelzéseinek köszönhetően - annyira megszerettünk új dolgokat létrehozni, hogy úgy döntöttünk továbblépünk és elkezdjük gyártani a saját magunk által kigondolt és megtervezett használati- illetve díszítésre is alkalmas tárgyakat.

Olyan termékeket szeretnénk alkotni, amelyek örömet okoznak! Ez a legfontosabb célkitűzésünk!

Ennek megvalósításához az alábbi szempontoknak kívánunk napról-napra egyre jobban megfelelni.

Úgy tartjuk, hogy a Mi termékünk legyen:

  • funkcionális - kiválóan lehessen használni az adott célra
  • tartós - masszív kialakítású a hosszútávú használhatóságért
  • ergonómikus - olyan termékeknél, ahol ennek fontos szerepe van (mint például az ülőbútoroknál)
  • esztétikus - véleményünk szerint sokszor már attól is szép egy tárgy, ha a fenti szempontoknak jól megfelel, hiszen azt sugallja, hogy pont olyan, amilyennek lennie kell :-). Mindazonáltal azért igyekszünk tovább finomítani a megjelenésen a forma kialakításával, az anyagok megválasztásával, a díszítésekkel és a felületkezeléssel (színek és árnyalatok alkalmazásával) egyaránt.

Sok elképzelésünket már el is készítettük kis példányszámban, míg annál is több van a "tervezőasztalon" és a prototípus legyártásának fázisában.

A már most is megrendelhető, valamint a kínálatunkban hamarosan megjelenő termékekről igyekszünk tájékoztatni az érdeklődőket a webshopunkban, a blogunkon és hírlevelünkben (amelyre itt iratkozhat fel). 

Technológia

A termékeink előállítása során igen sokféle műveletet kézzel végzünk el az előkészítéstől a válogatáson keresztül a felületkezelésig bezárólag. De munkánkat olyan korszerű faipari gépek is segítik, mint például a nagy pontosságú CNC marógép. Így lehetőségünk van a legfinomabb részletek mindenkori pontos kidolgozására is.

Szakmai előzmények

Az elmúlt években magánszemélyek és vállalkozások számára nyújtottunk asztalosipari szolgáltatásokat. Igyekeztünk megrendelőink elképzeléseinek megfelelően elkészíteni bútoraikat, belső építészeti elemeiket és kiegészítő tárgyaikat elkezdve a közös munkával, mint ötletelés, tanácsadás és számítógépes tervezés, folytatva a mi feladatainkkal, mint a terveknek megfelelő gyártás és a helyszíni szerelés, beépítés. Munkánkhoz a természetes fa alkalmazása mellett egyéb korszerű alapanyagokat is felhasználtunk.

Átadtunk komplett konyhákat (volt, hogy a korpusztól a fogantyúig minden tömörfából készült), gardróbokat, galériát, lépcsőt, polcrendszereket, irodabútorokat, asztalokat és ágyakat, egyéb kisbútorokat valamint sajátos igény szerint elkészített kiegészítőket (mint például: faládák kamraszekrénybe, borosüveg tartók, tálcák, többféle hangon megszólaló dobok, fiókba tehető rendszerezők, írószertartók, variálható dizájn karácsonyfák stb.).


Reméljük, hogy felkeltettük az érdekődését és gyakori látogatónk lesz! És erre őszíntén bátorítjuk is!


Üdvözlettel, a faguru csapata!